Snelle betaalbare postworkoutmeal

Het is er zo ingeslopen, denk ik. Toen ik twee jaar geleden begon met sporten, was dat altijd op mijn vrije dagen. Het geeft mij een reden om op te staan en een doel.

Geleidelijk aan is het sporten op vrije dagen uitgebreid met eerst buiten de deur koffie drinken. Zo kan ik wakker worden en me geestelijk voorbereiden op de workout. Onzin of niet, het werkt voor mij.

Postworkoutmeal

Alleen de laatste tijd merk ik dat ik ook de lunch er aan koppel. Dat betekent na de workout op zoek gaan naar een verantwoorde lunch in de stad. Op zich is dat goed mogelijk, alleen kost dat geld. In onderstaande visuals laat ik de opties zien voor een verantwoorde postworkoutmeal en een geldbesparende optie. Voor na de workout, zeker als je krachttraining hebt gedaan, is het essentieel om voldoende koolhydraten en eiwitten binnen te krijgen.

Hema en toko Ming Kee

Een nasi met kip of foe yong hai bij toko Ming Kee is een goede keuze. Daarnaast kan je gaan voor aardappelen met een bal gehakt. Met beide keuzes verzeker je jezelf van een verantwoorde inname van koolhydraten en eiwitten!