Paradigmashifts in de (gezondheids)wetenschappen

Een boek dat wetenschappelijk informatie toegankelijk maakt voor een brede groep van gezondheidsprofessionals.

Wantrouwen in de maatschappij heeft geleid tot groepen consumenten en professionals die het narratief over gezondheid hebben herschreven.

Dit boek geeft je tools om met een ander narratief te komen en het dialoog aan te kunnen gaan. Geschikt voor diëtisten, andere paramedici, leefstijlcoaches, personal trainers, alternatieve behandelaars en andere gezondheidsprofessionals.

Actueel

Onlangs publiceerde wetenschapper Kevin Hall een onderzoek waarbij hij het sterke verband aantoonde tussen de inname van sterk bewerkte koolhydraten in combinatie met vet en zout en de dooreetfactor dientengevolge. Deze voedingsmiddelen zorgen ervoor dat je veel meer calorieën binnenkrijgt dan je zou krijgen met voedingsmiddelen die minder bewerkte koolhydraten bevatten en zijn gecombineerd met vet en zout.

Hall is een van de wetenschappers die ik op Twitter volg en vrij objectief onderzoek doet naar de oorzaken van obesitas.

Het interessante is dat het manuscript van dit boek in oktober 2018 klaar was, drie maanden voordat Hall zijn artikel publiceerde…

Een voorbeeld van hoe actueel dit boek is!

Het boek wordt in eigen beheer uitgegeven; stuur een mail met uw adresgegevens naar patricksomai@iamos.info en u krijgt een betaalverzoek.

Hiermee kunt u met IDEAL betalen. Vervolgens wordt het boek verstuurd.