Pizza Magioni!

De pizza is nog steeds een van de meest populaire maaltijden die er bestaan. Ondanks alle gezonde maaltijdboxen, bezorgdiensten zoals Foodora en de verantwoorde kant-en-klare maaltijden van de Ekoplaza en Marqt, blijft de pizza een van de favorieten.

Koolhydraatbeperkte pizzabodem

Manon van Essen bedacht een pizza, die prima past in een koolhydraatbeperkt dieet: een pizza met 30 % minder koolhydraten en 30 % minder calorieën. En hoe doet ze dat? Simpel gezegd heeft ze in samenwerking met de Universiteit van Wageningen een methode ontwikkeld waarbij of bloemkool of rode bieten toegevoegd worden aan pizzadeeg. De koolhydraatarme community weet al langer raad met koolhydraatarme pizza's: maak het deeg van mozzarella en bloemkoolkorrels. Het is alleen veel werk en dat weerhoudt menigeen van zelf pizzabodems te maken.

Snel en makkelijk eten

De pizzabodems van Magioni nemen je nu dat werk uit handen: beleg de bodem met wat je wilt, de oven in, en jouw koolhydraatbeperkte pizza is klaar! Let wel, de pizzabodems van Magioni zijn koolhydraatbeperkt, niet koolhydraatarm; er zit nog steeds tarwebloem in. Daarom passen de pizza's van Magioni prima in het koolhydratenuur.