Exfoliant voor de huid

In vorige artikelen heb ik geschreven over de gezichtsverzorging. Nu is het tijd om verder te gaan met de lichaamsverzorging. Een belangrijk onderdeel hierbij is het exfoliëren om dode huidcellen te verwijderen. Nou is exfoliëren met een exfoliant vrij nieuw, maar je ziet inmiddels steeds meer merken die exfolianten aanbieden. Ik ben er erg blij mee, want ik hoef geen groffe scrubs meer te kopen of zelf te maken. Deze scrubs doen de huid meer schade dan goed. 

Exfoliant

Het gebruik van een exfoliant is in de volgende post kort beschreven, klik hierop. De site van dermatoloog Jetske Ultee gaat verder in op de voordelen van een exfoliant, hoe je het moet gebruiken, en wat het precies voor de huid kan betekenen. Het voordeel van de site van Ultee is dat ze naast haar eigen produkten ook andere merken noemt. Zo hoort het, nietwaar?! Klik hier voor meer info.

Let wel, Uncover Skincare biedt voornamelijk producten gericht op de gezichtsverzorging. Paula's Choice biedt daarentegen wel exfolianten voor de lichaamsverzorging.